Nicole Cherry a recunoscut adevărul. Are sau nu silicoane? „Mama Natură n-a fost generoasă cu mine”

+3 click pentru
galerie

Nicole Cherry a recunoscut adevărul. Are sau nu silicoane? „Mama Natură n-a fost generoasă cu mine” © captura foto

Întrebarea de pe buzele tuturor curioșilor a primit un răspuns chiar din partea ei. Nicole Cherry a recunoscut tot adevărul legat de implanturile cu silicon. Da, cântăreața a apelat la bisturiu. 

Nicole Cherry a fost mereu discretă cu viața ei, însă aceasta a dorit să spună tot adevărul chiar la Răi Da Buni. Întrebată de Mihai Morar dacă și-a pus sau nu silicoane, artista a recunoscut: „Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint”. Mai mult de atât, cântăreața recunoaște că tatăl ei a fost de acord încă de la bun început și a susținut-o în decizia ei. 

Nicole Cherry se simte mult mai bine acum, după această schimbare. Nu a văzut niciodată ceva rău în operațiile estetice, însă aceasta a mărturisit că deși apar zvonuri cum că și-a operat nasul, nu este nimic adevărat. „Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta[...] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama.”, a spus ea la Antena Stars 

Cireșica a crescut, iar de acum se pare că ea decide ce vrea să facă mai departe cu corpul și cariera ei. Tânăra locuiește cu iubitul, iar relație dintre cei doi este destul de serioasă.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro