Nicole Cherry, atacată în propria locuință: „Uitați-vă ce mi-a făcut”. FOTO

+5 click pentru
galerie

Nicole Cherry, atacată în propria locuință: „Uitați-vă ce mi-a făcut”. FOTO © instagram

Nicole Cherry s-a mutat de ceva vreme împreună cu iubitul ei, iar cei doi au ales să fie deja obișnuiți cu responsabilitățile. Și-au luat o pisică, însă se pare că micuțul animăluț este destul de periculos, iar cântăreața s-a ales cu multe zgârieturi. 

Nicole Cherry a postat un filmuleț pe InstaStory în care intenționează să se joace cu pisica acesteia. Totuși, presupunem că animăluțul a avut o zi cam agităată, semn că a fost destul de agresiv. Din păcate, acesta s-a reprezit imediat la mâna cântăreței și i-a provocat multe zgârieturi. Nicole Cherry a luat totul ca pe o joacă, dar s-a ales cu numeroase râni ce vor rămâne vizibile câteva zile. 

Cu doar câteva zile în urmă, Nicole Cherry a recunoscut că și-a făcut implant la sâni

Nicole Cherry a fost mereu discretă cu viața ei, însă aceasta a dorit să spună tot adevărul chiar la Răi Da Buni. Întrebată de Mihai Morar dacă și-a pus sau nu silicoane, artista a recunoscut: „Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint.[...] Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta[...] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama.”, a spus ea la Antena Stars 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro