Nicole Cherry, mândră de decolteul ei, după ce a recunoscut că și-a pus silicoane! Artista e din ce în ce mai îndrăzneață. FOTO

+3 click pentru
galerie

Nicole Cherry, mândră de decolteul ei, după ce a recunoscut că și-a pus silicoane! Artista e din ce în ce mai îndrăzneață. FOTO © Instagram

Nicole Cherry s-a transformat într-o adevărată bunăciune și le face concurență divelor de la showbiz. Artista nu mai seamănă deloc cu fata timidă care era atunci când a debutat în showbiz și este mult mai îndrăzneață atunci când vine vorba de apariții.

De când a recunoscut, în direct la "Răi Da Buni", că și-a pus silicoane, Nicole Cherry nu își mai ascunde bustul generos în spatele hainelor largi. Vedeta are acum curajul să poarte bluze din ce în ce mai decoltate și mai sexy, fiind mândră de noile sale "achiziții". A recunoscut că era complexată și Mama Natură nu a fost foarte generoasă, astfel că o vizită la medicul estetician a fost soluția pentru a o face să se simtă și mai bine în pielea ei. Decizia de a se afișa mai sexy cu siguranță a fost pe placul fanilor, care înroșesc butonul de like ori de câte ori artista a postat o fotografie într-o ipostază incendiară.

Recent, Cireșica le-a dat, din nou, palpitații fanilor, când a făcut publică o fotografie, pe contul personal de socializare, în care apare cu o bluză decoltată, cu vedere directă la "bijuterii". Mândră nevoie mare, Nicole Cherry nu ezită să le arate fanilor o altă latură de-ale sale, fiind mult mai îndrăzneață în ultima perioadă.

Ce spune despre operațiile estetice

Nicole Cherry nu a negat atunci când a fost întrebată, în direct la Antena Stars, dacă are silicoane. Artista a vorbit despre momentul în care a luat această decizie. "Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta[...] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama.", a spus Nicole Cherry, la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest