Nicoleta și Alexandru de la „Dragoste fără secrete”, gesturi obscene, în fața camerelor: „Vreau să te trag de cornițe”

+3 click pentru
galerie

Nicoleta și Alexandru de la „Dragoste fără secrete”, gesturi obscene, în fața camerelor: „Vreau să te trag de cornițe” © captură video

După ce au hotărât să-și dea încă o șansă și să fie din nou împreună, Nicoleta și Alexandru sunt din nou în centrul tuturor. Cei doi nu s-au mai ferit de camere și au făcut câteva gesturi în văzul tuturor. 

Nicoleta și Alexandru de la „Dragoste fără secrete” au fost protagoniștii unui moment extrem de intim, în fața camerelor video. Alexandru nu s-a ferit deloc să o atingă pe Nicoleta și să-i spună lucruri picante. 

„Jos, jos...Vreau să te trag de cornițe. Mă uit în ochii tăi, hai să citesc un pic...În ochii tăi se vede că mă iubești. Serios. Că încă mă vrei, că încerci să pari tu tare, dar uite cum râd ochii tăi. Deagaba zâmbetul tău e așa, că ochii tăi sunt așa...Întinde-teeee, zici că vrei să mergi la ginecolog. Opriți camerele!” a spus Alexandru. 

„Poate în unele momente sunt egoistă că te vreau doar pentru mine, dar nu sunt așa egoistă încât să mă gândesc doar la plăcerea mea” a spus și Nicoleta, în timp ce Alexandru o ținea în brațe. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro