Nicoleta de la MPFM, în culmea fericirii! Ce i-a transmis soțului, înainte să devină mămică: ”Mi-ai dăruit cea mai frumoasă minune”

+3 click pentru
galerie

Nicoleta de la MPFM, în culmea fericirii! Ce i-a transmis soțului, înainte să devină mămică: ”Mi-ai dăruit cea mai frumoasă minune” © facebook

Nicoleta, fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu, se pregătește în curând să devină mămică. Aceasta s-a căsătorit recent cu Cătălin, un alt concurent al sezonului 4! De ziua lui de naștere, aceasta a ținut să-i transmită un mesaj emoționant.

Nicoleta și Cătălin de la Mireasă pentru fiul meu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri care s-au făcut după plecarea din competiția de la Antena 1. Cei doi așteaptă în curând primul lor copil, iar de câteva săptămâni au devenit și soț și soție.

Deoarece în urmă cu o zi Cătălin și-a sărbătorit ziua de naștere, Nicoleta a ținut să-i transmită o urere emoționantă prin intermediul paginii sale de Facebook. 

Aceasta a postat o fotografie cu soțul ei, de la cununia civilă, iar mesajul postat în descriere a primit mii de aprecieri, dar și zeci de comentarii. 

”La mulți ani, iubitul meu soț!
Îți doresc sănătate și putere în toate. Să îmi petrec tot restul vieții alături de tine a fost cea mai bună decizie. Sunt recunoscătoare pentru fiecare moment!
Vreau să-ți mulțumesc că mi-ai dăruit cea mai frumoasă minune, băiețelul nostru, care în scurt timp ne va bucura zilele.
Te iubim tati, ești cel mai minunat om. Îți mulțumim pentru grija și iubirea ta necondiționată. ❤️🙏”
, a scris ea pe Facebook.

Nicoleta Iuliana și Cătălin Eugen sunt împreună din 2017, atunci când s-au cuplat și nu a fost niciodată vorba de despărțire în tot acest timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro