Tensiune maximă în casa „Like a star”. Nicoleta Dragne și iubitul, o nouă ceartă: „Tu de ce nu iei foc?”

+3 click pentru
galerie

Tensiune maximă în casa „Like a star”. Nicoleta Dragne și iubitul, o nouă ceartă: „Tu de ce nu iei foc?” © captură Video

Tensiunea a atins din nou cote maxime în casa „Like a star”, acolo unde Nicoleta Dragne, fosta ispită de la „Insula Iubirii” și iubitul ei, Tavi, au fost protagoniștii unei noi certuri. 

După ce ieri Nicoleta Dragne și iubitul ei Tavi au avut parte de o ceartă în toată regula, azi s-au aprins din nou spiritele. Iubitul fostei ispite de la „Insula Iubirii” este foarte gelos, iar ceilalți concurenți din casa „Like a star” profită din plin de acest lucru și nu ratează nicio ocazie să-l tachineze pe Tavi și să lanseze scenarii false, legate de Nicoleta Dragne și de comportamentul ei.

Așa se face că astăzi, cei doi au avut din nou o discuție aprinsă în care Tavi i-a reproșat Nicoletei că nu intervine niciodată atunci când acesta este tachinat de ceilalți concurenți și îl lasă să „pună botul” la orice. 

„Nu vezi că ăștia fac intenționat, că au văzut că te aprinzi?” i-a spus Nicoleta Dragne, iubitului său, vizibil iritată de crizele acestuia de gelozie. 

„Păi și tu de ce nu intervii? Spune-le ăstora: prințul meu pune botul, că el mă iubește și mă adoră! Terminați cu glumele astea! Eu când iubesc sau țin atât de mult la o persoană, mă fac un bebeluș. Nu mai știu să gândesc și mă aprind. Tu de ce nu iei foc?” a replicat și Tavi, extrem de nervos, către blondină. 

Nicoleta Dragne nu a stat mult pe gânduri și i-a spus acestuia că este mult prea imatur și nu ar trebui să creadă tot ce aude despre ea, din partea celorlalți concurenți din casa „Like a star”.

„Păi de ce să intervin? Da, și? Are 5 ani și vă crede. Pentru că Tavi, eu nu sunt mama ta. Ai noroc că suntem la tv, că altfel te și băteam. Am crescut printre bărbați” a mai spus Nicoleta Dragne, vizibil deranjată de situație. Până la urmă, spiritele s-au calmat și cei doi s-au împăcat. Cu bune, cu rele, cu certuri și împăcări, Nicoleta Dragne și Tavi chiar formează un cuplu foarte frumos!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro