Nicoleta Luciu, aroganţă de vedetă, chiar în dormitor. Cu ce şi-a surprins actriţa fanii

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Luciu, aroganţă de vedetă, chiar în dormitor. Cu ce şi-a surprins actriţa fanii © Instagram

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai sexy vedete autohtone. Aceasta are un corp de invidiat, fiind numită deseori drept vedeta cu cei mai mari din România. Din cauza acestui aspect, actriţa întâmpină şi unele probleme, iar pentru a le rezolva, frumoasa brunetă a făcut o aroganţă destul de costisitoare, chiar în dormitorul personal.

Deşi avea o carieră de succes, Nicoleta Luciu a ales acum ceva timp în urmă să se retragă din lumina reflectoarelor şi să ia o pauză de la lumea showbizului. Frumoasa brunetă a luat această decizie pentru a-şi concentra toată atenţia asupra celor mai importante persoane din viaţa ei. Aşadar, vedeta îşi petrece tot timpul cu soţul său Zsolt Csergo şi cu cei patru copii minunaţi:  Zsolt jr şi tripleţii Karoly, Kim şi Kevin. La cum arată lucrurile, actriţa are o viaţă de vis. Are tot ce îşi doreşte, de la familie, la o siluetă de invidiat. Cu toate astea, se pare că nu este în totalitate ocolită de probleme.

Tiltlul de vedeta cu cei mai mari sâni din România nu este foarte uşor de "menţinut". Din cauza greutăţii silicoanelor, vedeta are dureri la nivelul coloanei. Acestea dispar doar prin masaj. De aceea, Nicoleta Luciu şi-a luat propriul "maseur" chiar în camera sa. Ei bine, nu este vorba despre o persoană, ci despre un fotoliu special pentru masaj. Actriţa are peste tot în casă astfel de fotolii care o ajută să scape de durere cât ai clipi, oricând are nevoie. 

Preţul unui astfel de fotoliu nu este chiar unul accesibil. Vedeta a cheltuit de la 20.000 de lei în sus pentru a se putea bucura de efectele sale miraculoase. Chiar dacă nu mai apare atât de des la televizor, vedeta continuă să stea foarte bine la capitolul bani. Este posibil ca în viitor să pozeze într-un nou pictorial realizat în costumul Evei, care îi va aduce suma de 50.000 de euro. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro