Detalii șocante din copilăria Nicoletei Luciu. Vedeta, traumatizată pe viață de tatăl alcoolic și violent

+3 click pentru
galerie

Detalii șocante din copilăria Nicoletei Luciu. Vedeta, traumatizată pe viață de tatăl alcoolic și violent © arhivă

Nicoleta Luciu s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor și își vede liniștită de viața ei. De când a renunțat să mai apară la tv, focoasa brunetă este mult mai liniștită și se dedică foarte mult copiilor săi și vieții de familie. 

Pe Nicoleta Luciu am văzut-o mereu cu zâmbetul pe buze și tot timpul a știut cum să pară fericită în fața camerelor sau în viața publică. Cu toate acestea, vedeta a trăit traume de neimaginat în copilărie, din cauza tatălui său. Mai exact, Nicoleta Luciu a povestit pentru un post de televiziune că tatăl său a avut mari probleme cu alcoolul, iar aceasta a luat viața în piept de la numai 15 ani, atunci când s-a decis că trebuie să muncească și să-și câștige singură banii. 

Mai mult, bruneta a mai declarat că intenția ei a fost să-și separe părinții, pentru binele amândurora. Ea și Iuliana Luciu îi dau bani în continuare tatălui lor, îi plătesc utilitățile din apartamentul în care acesta locuiește, în prezent, îi trimit și pachete și au foarte mare grijă de el, în ciuda tuturor lucrurilor întâmplate în copilăria lor, din cauza lui. 

„Tatăl meu bea de 30 de ani, dar am încercat să uit. De la 15 ani, am încercat să îmi umplu timpul. Am plecat să muncesc, să învăţ. (…) El locuieşte în apartamentul familiei, unde am stat eu cu fraţii mei şi cu mama mea. Părinţii mei nu au divorţat, i-am separat eu. Le interzic să-şi vorbească pentru că-şi fac rău. Pe mama am luat-o la mine, după ce am născut. Eu cred că le e mai bine aşa. (…) Când e treaz, el e un om de nota 10. Îi plătim întreţinerea, îi luăm medicamente, îi mai ducem şi pachete, dar nu-i dăm bani”, a mărturisit la un moment dat Nicoleta Luciu, pentru o emisiune tv. 

De asemenea, Nicoleta Luciu a mai mărturisit că atunci când era mică, atât ea, cât și fratele său mergeau la biserică și se rugau pentru ca tatăl lor să se lase de alcool. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro