Nicoleta Voicu, mesaj surprinzător despre relaţia cu Gheorghe Turda: "V-aţi atins scopul"

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Voicu, mesaj surprinzător despre relaţia cu Gheorghe Turda: "V-aţi atins scopul" © arhivă

Au trecut câteva luni bune de când Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda şi-au spus adio, dar se pare că artista se confruntă încă cu câteva probleme. Nicoleta Voicu a postat pe reţelele de socializare un mesaj tăios pentru femeile care "îl vânează" pe fostul ei iubit.

Nicoleta Voicu a mărturisit prin acest mesaj că în toată perioada în care a trăit o poveste de dragoste cu Gheorghe Turda, viaţa le-a fost umbrită de răutatea celor din jur. După ce s-au despărţit, scopul fiind atins, lucrurile nu s-au aşezat deloc.

"Cât am fost împreună ne-ati umplut viața de venin cu răul vostru.  V-ați atins scopul, ne-ati despărțit. Acum ce mai vreți, că m-am săturat!!! Din ianuarie, Gheorghe Turda este liber. Nu vă mai stau in cale! Luaţi-l, dar trebuie să mai vrea si el.

De asemenea, Gheorghe Turda rămâne un bărbat cu multe calităţi în ochii fostei iubite. Ca un sfat, Nicoleta Voicu le-a spus admiratorilor să aibă grijă de iubirea lor.

Ps: Gheorghe Turda are păcatele lui, dar este un om cu studii superioare și scrie corect gramatical. Cele cu carențe la acest capitol, șanse slabe spre deloc. 
Dragii mei, aveți grijă de iubirea voastră și nu lăsați răul lumii să o distrugă, că eu așa m-am săturat de ea!",
a scris Nicoleta Voicu pe reţelele de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro