Nu a mai ţinut cont de nimic! Nicoleta Voicu, mesaj dur pentru fostul iubit, Gheorghe Turda

+4 click pentru
galerie

Nu a mai ţinut cont de nimic! Nicoleta Voicu, mesaj dur pentru fostul iubit, Gheorghe Turda © arhivă

S-au iubit, s-au despărţit şi se pare că nu mai e cale de întors! Însă, Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda continuă să atraga atenţia internauţilor. De data aceasta, artista i-a transmis un mesaj dur!

Nicoleta Voicu a primit în Sâmbăta Mare o fotografie de la fostul ei iubit, Gheorghe Turda, care a enervat-o la culme. Motiv pentru care, vedeta a ţinut să le-o arate tuturor şi şi-a rugat admiratorii să-l anunţe pe Gheorghe Turda că nu o mai interesează viaţa lui. 

"Sa-i spună cineva dlui Gheorghe Turda că viața lui nu mă mai interesează. Am primit această fotografie de la el astăzi. Cu greșelile grave sunt neiertătoare. Vom onora angajamentele luate împreună, niciodată nimic mai mult. Îmi doresc sărbători liniştite alături de familia mea, ceea ce va doresc si vouă.😊🤗", a transmis Nicoleta Voicu pe Facebook.

Motivul despărţirii dintre Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu a mărturisit că a fost tot ce a putut pentru a salva relaţia cu Gheorghe Turda. Acum spune că o împăcare este exclusă şi nu degeaba! Artista ar fi dorit să "aibă o singură adresă", dar Gheorghe Turda nu a făcut nimic în acest sens. 

"Omeneşte, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. Au fost multe plecări, reveniri. De obicei, în viaţă, îmi place să mă gândesc că nu a existat ceva ce aş fi putut face şi nu am făcut (...) Eu fiind singura care m-am zbătut şi am venit cu toate armele ca lucrurile să devină conştiente pentru persoana din viaţa mea, m-am luptat cu morile de vânt văzând că această constienţă care nu se activează.", a spus Nicoleta Voicu în platoul emisiunii "Agenţia VIP".

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro