Nicoleta Voicu, mesaj cutremurător după moartea lui Mihai Constantinescu! "Simona, greul tău abia începe"

Nicoleta Voicu, mesaj cutremurător după moartea lui Mihai Constantinescu! "Simona, greul tău abia începe" © Facebook

Vestea morţii lui Mihai Constantinescu a venit ca un trăsnet mai ales că, în ultima perioadă, apăruseră zvonuri conform cărora starea artistului se îmbunătăţise. Marţi, 29 octombrie, Mihai Constantinescu a pierdut lupta cu viaţa. Nicoleta Voicu a scris un mesaj cutremurător în acest context. 

După ce s-a aflat că Mihai Constantinescu s-a ridicat la Ceruri, toţi cei care l-au cunoscut şi l-au iubit au făcut declaraţii sfâşietoare. Nicoleta Voicu a scris în acest context un mesaj pe reţelele de socializare în care a amintit de toate rănile sufletului ei. Despărţirea ei de Gheorghe Turda, moartea iubitului Oanei Radu şi acum, a lui Mihai Constantinescu. 

Ultimul rând scris de artistă a fost, de altfel, cel mai dureros. Nicoleta Voicu i-a transmis Simonei, partenera de viaţă a lui Mihai Constantinescu că "greul abia începe".

"Toti avem o rană în suflet....
Iubitul Oanei a murit.
Noi ne-am despărțit.
Mihai nu mai este.
Doareeeeeee și doare rău!
Simona, greul tău abia începe"
, a scris Nicoleta Voicu pe reţelele de socializare.

Mihai Constantinescu a murit marţi, 29 octombrie, în urma unui stop cardio-respirator. Artistul se afla în comă la spitalul Floreasca din Capitală de 5 luni. În mai, Simona l-a găsit inconştient în casă, iar de atunci, s-a rugat neîncetat pentru viaţa artistului. Din păcate, Mihai Constantinescu a pierdut lupta cu moartea lăsând în urmă râuri de lacrimi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro