Niculina Stoican a provocat un accident rutier. Victima ei a scăpat ca prin minune

+3 click pentru
galerie

Niculina Stoican a provocat un accident rutier. Victima ei a scăpat ca prin minune © Arhivă

Unul dintre cele mai grele momente trăite de Niculina Stoican a avut loc atunci când a fost implicată într-un accident rutier. Chiar vedeta a provocat toată grozăvenia, iar victima ei a scăpat ca prin minune.

În urmă cu aproape 13 ani, Niculina Stoican a trăit sperietura vieții ei. Iubește viteza și fix din cauza vitezei a fost la un pas de o tragedie. Pe DN7, în județul Argeș, în anul 2007, a lovit o mașină din fața ei.

Artista nu s-ar fi orientat bine în trafic, motiv pentru care, la o frână, mașina cântăreței a lovit autoturismul din față.

„Am trăit un șoc atunci. Conduceam cu viteză și în fața mea a sărit o mașină”, a povestit artista, la Antena Stars. „Nu puteam să evit pentru că din partea cealaltă venea un tir. Am închis ochii și am pus o frână de s-a lăsat botul mașinii. L-am lovit pe acel bărbat din plin și am dat cu el printre niște pomi. A fost o minune că a ieșit viu din acest accident.”

Poliția a stabilit ulterior că vina i-a aparținut exclusiv artistei, care nu a respectat distanța față de autovehiculul din fața ei. Pentru cele întâmplate, Niculina Stoican a primit o amendă usturătoare. A rămas, timp de o bucată de vreme, și fără mașină.

A avut, însă, și o explicație pentru neatenția ei. În ziua producerii accidentului, se grăbea să ajungă la filmările pentru o emisiune.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro