Niculina Stoican, despre cel mai negru moment din viaţa ei: "A trebuit să îl operez pe creier". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Niculina Stoican, despre cel mai negru moment din viaţa ei: "A trebuit să îl operez pe creier" © captura video

Niculina Stoican a oferit un interviu pentru Antena Stars în care a vorbit sincer despre perioadele mai puţin plăcute din viaţa ei. Artista de muzică populară a povestit cum a reuşit să treacă peste încercările grele ale vieţii, dar şi ce a avut de învăţat.

Artista spune că experiența a învățat-o să nu mai pună la suflet răutățile oamenilor și să răspundă răului cu bine. A învățat că nu este perfectă, este un simplu om și că cea mai importantă în viață este sănătate pentru că, vorba aia, e mai bună decât toate. 

"Nu știu dacă stau departe de ei, dar încerc să răspund răului cu bine. să fiu categorică, să înțeleagă că nu sunt de acord cu ce fac ei. să fac bine atât cât pot. nu spun că sunt perfectă, nu, sunt un om că toți ceilalți, dar am învățat din viață asta că cel mai important este să fii sănătos și să îți dorești și să faci bine. Îmi place să aștept provocările vieții pt că viață m-a provocat cu lucruri frumoase. am învățat să fac frumos de la cei din jurul meu. .... când se întâmplă ceva rău în jurul tău trebuie să vezi unde este sfârșitul și de unde trebuie să începi.", a declarat Niculina Stoican, la Antena Stars. 

Este mereu cu zâmbetul pe buze, însă greutățile nu au ocolit-o. Îndrăgita artistă de muzică populară spune că de departe cel mai greu moment din viața ei a fost atunci când medicii i-au dat vestea că bunicul său mai are puțin de trăit. 

"Cea mai dura provocare pe care am primit-o de la viață a fost când bunicul meu a fost bolnav și a trebuit să îl operez pe creier. Îmi spuneau că moare în câteva zile. Și în momentul în care soțul meu a fost arestat. atunci am înțeles cât de importantă este libertatea. eu de la viață am primit cele mai importante lecții să înțeleg care sunt cele mai importante lucruri. sănătatea și libertatea.", a mai spus Niculina Stoican

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro