Nicuşor Iordan, petrecere de pomină, cu peste 200 de invitaţi! Ce mesaj a avut pentru Ana Maria Preda. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Nicuşor Iordan, petrecere de pomină, cu peste 200 de invitaţi! Ce mesaj a avut pentru Ana Maria Preda. VIDEO © captura video

Nicuşor Iordan, confidentul regretatului Aurelian Preda, a împlinit 40 de ani şi a dat un chef de zile mari, la care au spus prezent zeci de vedete! În plus, cu această ocazie, renumitul artist ne-a prezentat-o pe... iubita lui, Oana şi a povestit cum a decurs viaţa sa după scandalul monstruos în care a fost implicat. 

Petrecere de zile mari! Nicuşor Iordan, omul de suflet al regretatului artist Aurelian Preda, a împlinit 40 de ani!  Şi, cu această ocazie a dat un chef de a răsunat tot Teleormanul, iar la petrecerea cu ştaif au spus prezent zeci de vedete din muzica populară şi nu numai! Alături de Nicuşor Iordan, în ziua cea mare, a fost şi iubita sa, Oana. În schimb, marea absentă a fost chiar Ana Maria Preda. În orice caz, Nicuşor Iordan a vrut să dea uitării clipele grele şi a chefuit alături de cei 200 de invitaţi!

"Da, a fost un an greu, cu nişte încercări, dar când Bunul Dumnezeu te iubeşte, depăşim orice. Mai sunt mulţi artişti pe care mi i-aş fi dorit din suflet să fie. Şi Aurelian Preda, de asemenea.
Nu m-a afectat scandalul. Am fost mâhnit, ca orice bun creştin, că mi s-a pus în cârcă scenariul ăsta de SF, dar Slavă Domnului am făcut ce am ştiut eu mai bine, am cântat, cânt şi voi cânta.

Nu am invitat-o pe Ana la petrecere. Trebuie să fiu sincer, deşi îi doresc multă sănătate, îi doresc bine, îi doresc înţelepciune, îi doresc din suflet să nu mai fie părtaşă al acestui scenariu SF şi nu îi doresc decât bine şi sănătate, şi minte multă, şi înţelepciune.

Evident că familiei mele nu i-a picat bine, pentru că lucrurile nici pe departe nu au stat aşa. Familia ştie de fapt cum au stat lucrurile şi atunci nici lor nu le-a picat bine, dar suntem bine Slavă Domnului, suntem sănătoşi, suntem împreună, nu ne dorim decât bine, sănătate. Am vrut să închei anul cu bine, cu toată lumea. Nu vreau să port ranchiună şi duşmănie pe nimeni.", a declarat Nicușor Iordan, la Acces Direct. 

Iubita îi ia apărarea în scandalul cu fiica lui Aurelian Preda

În dreapta lui Nicuşor Iordan a stat Oana, iubita lui. Femeia care îi e alături, de ani buni faimosului artist, a vorbit, pentru prima dată, despre iubirea dintre ea şi Nicuşor, dar şi despre acuzaţiile ce i-au fost aduse cântăreţului de muzică populară. 

"Nicuşor are un suflet deosebit. Este o persoană foarte bună. O persoană foarte sinceră, o persoană credincioasă, de bun-simţ şi în primul rând un om de încredere. Da, sigur că am fost afectată, pentru că, aşa cum vă spuneam, el are un suflet deosebit şi cu siguranţă nu ar merita lucrurile respective. Da, eu am fost dintotdeauna alături de el, aşa voi fi, sper eu, întreaga viaţă.", a spus și iubita lui Nicușor Iordan

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro