O mai ții minte pe Nikita de la Romană? Acum s-a făcut femeie de casă și are grijă de copii

+3 click pentru
galerie

O mai ții minte pe Nikita de la Romană? Acum s-a făcut femeie de casă și are grijă de copii © arhiva

Nikita a fost în urmă cu mulți ani un personaj destul de controversat în România. Numită și „fata rea de carier”, Nikita s-a schimbat total și a devenit femeie serioasă. 

Nikita a avut o viață destul de agitată și a fost mereu implicată în multe scandaluri pe la emisiuniile TV, însă acum a decis să devină o femeie serioasă și se plece departe de tot ce înseamnă trecutul ei. Nikita este o mama împlinită. Are două fetițe minunate de care are mare grijă și mereu e atentă să nu le lipsească nimic. 

Dacă în urmă cu mulți ani era prezentă mereu la televizor, odată cu plecarea ei în străinătate a schimbat puțin registrul. Acum este activă pe rețelele sociale și de foarte multe ori împărtășește imagini cu micuțele sale.

Chiar dacă are o viață frumoasă alături de micuțele ei, Nikita a trecut printr-o perioadă foarte grea. Aceasta a trecut printr-un infarct și a fost salvată pe ultima clipă. 

"Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore", a scris Nikita pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest