Nu au mai apărut de mult timp împreună, iar acum Gabriel Cotabiţă a făcut anunţul. A vrut ca toţi fanii să ştie asta despre Alina, soţia lui

+3 click pentru
galerie

Nu au mai apărut de mult timp împreună, iar acum Gabriel Cotabiţă a făcut anunţul. A vrut ca toţi fanii să ştie asta despre Alina, soţia lui © Spynews.ro

Povestea de dragoste dintre Gabriel Cotabiţă şi Alina, soţia sa, a uimit multă lume. Erau multe voci care îi dădeau despărţiţi destul de repede şi puţini au fost cei care au avut încredere în dragostea lor.

Gabriel Cotabiţă şi Alina s-au cunoscut în urmă cu aproape zece ani, după un concert pe care artistul l-a susţinut. Încântată de momentul de pe scenă, Alina a ţinut să-i dea un mesaj privat în care să-l felicite. Tânăra a fost foarte surprinsă când a văzut că Gabriel Cotabiţă i-a răspuns. A urmat apoi o urare de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil la care, de asemenea, artistul i-a răspuns. Ulterior, micile discuţii din mediul online s-au transformat în prima lor întâlnire.

Chiar dacă oamenii nu credeau în ei, important era că ei credeau în relaţia lor. Ba chiar, la un moment dat, înainte de clipele grele prin care a trecut, Gabriel Cotabiţă a rugat-o pe Alina să nu-l lase. Şi nu l-a lăsat nici în timp ce era bolnav şi nici acum.

Tocmai de aceea, astăzi, când soţia lui împlineşte o frumoasă vârstă, Gabriel Cotabiţă a ţinut să-i transmită un mesaj public, pentru ca toţi fanii să ştie că este aniversarerea soţiei sale.

Mesajul postat pe Facebook este unul extrem de emoţionant, în care Gabriel Cotabiţă îi transmite Alinei că o iubeşte şi îi mulţumeşte pentru tot ceea ce face pentru el.

"Astăzi e ziua Alinei, cea care îmi stă de câțiva ani aproape cu inima şi sufletul! La mulţi ani! Şi mulţumesc pentru tot ce faci pentru mine! Te iubesc necondițiomat", a scris Gabriel Cotabiţă pe Facebook.

Gabriel Cotabiţă şi Alina s-au căsătorit după şase ani de relaţie şi după ce artistul a trecut peste problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat. Chiar dacă cei doi ies destul de rar împreună la evenimente, pentru că le place să-şi trăiască iubirea discret, se înţeleg foarte bine şi sunt la fel de fericiţi ca în prima zi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro