„Nu mi-am mai văzut fetiţa de doi ani!” Bella Santiago, discuţie de la suflet la suflet

+4 click pentru
galerie

Bella Santiago © captura video

Bella Santiago este marea câştigătoare a concursului X Factor, la atenta îndrumare a Deliei. De curând a fost invitată la emisiunea Agenţia VIP unde a vorbit despre viaţa sa personală.

Vedeta are 29 de ani şi are o fetiţă de 7 ani care locuieşte în Filipine. „Copilul meu este în Filipine, nu am călătorit cu ea. Trebuie să am bani și o viața mai bună ca sa poată veni și ea aici.” a spus Bella.

„Eu merg în alte ţări pentru contracte de muncă. Îmi este foarte dor de copilul meu, nu am mai văzut-o de doi ani!” a continuat Bella Santiago pentru Agenţia VIP.

I-a recunoscut lui Cristi Brancu faptul că tatăl copilului a dispărut când fetiţa avea doar o lună. Totul a trecut, Bella s-a căsătorit în România şi este foarte fericită în ţara sa adoptivă. Îşi va revedea copilul în martie.

Despre cariera sa în muzică, Bella a continuat: „Am câștigat un concurs de operă atunci când eram mică. Tatăl meu este cântăreț de muzică populară și se pare ca l-am moştenit. România este ţara mea adoptivă, locul în care m-am lansat şi unde am câştigat un concurs important.”

Banii câştigaţi în urma premiului obţinut la X Factor îi va folosi pentru copilul său dar şi pentru a dona altor copii aflaţi în dificultate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro