Mihai Morar a dezvăluit numele fetiţei sale nou-născute. "A fost singurul la care am fost toţi de acord"

+3 click pentru
galerie

Mihai Morar a dezvăluit numele fetiţei sale nou-născute. "A fost singurul la care am fost toţi de acord" © Foto: Instagram

Mihai Morar trăieşte o bucurie fără egal. Astăzi, soţia sa, Gabriela, a născut, iar totul a decurs excelent. Imediat după naştere, Mihai Morar a oferit şi primele informaţii cu privirea la minunea din viaţa sa.

Şi pentru că toată lumea a stat cu sufletul la gură în aşteptarea numelui pe care micuţa l-a primit la naştere, ei bine, Mihai Morar a decis să împărtăşească acest lucru cu fanii săi. Astfel, prezentatorul de la Antena Stars a spus, plin de emoţie, că cea de-a treia fiică a sa se numeşte Roua, acesta fiind singurul nume cu care toţi cei patru membri ai familiei au fost de acord. 

"Nicio variantă nu a fost acceptată de toţi membrii familiei, până când a venit din senin numele asta. În drum spre ecografie am găsit numele copiilor, aşa s-a întâmplat şi acum. A fost numele la care am spus da toţi cei patru când cineva a propus ca pe fetiţă să o cheme Roua. Şi va avea şi un nume de Sfânt", a spus Mihai Mora la Radio Zu.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro