Detaliul bizar de pe profilul Biancăi Drăgușanu, după ce s-a aflat de divorțul de Alex Bodi

+3 click pentru
galerie

Detaliul bizar de pe profilul Biancăi Drăgușanu, după ce s-a aflat de divorțul de Alex Bodi © Instagram

Vestea că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a venit ca o bombă, mai ales pentru că lucrurile dintre ei păreau să se fi rezolvat. Da, de despărțit s-au tot despărțit și împăcat de-a lungul relației lor, dar aici vorbim deja despre divorț! Dar ca lucrurile să fie și mai complicate, nu putem să nu observăm un detaliu interesant.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil acum trei luni. În acel moment, Bianca a făcut și un pas important pentru ea ca persoană publică, unul care dovedea iubirea pe care o simțea pentru proaspătul ei soț. Vedeta și-a schimbat numele de pe Instagram în Bianca Bodi, noul ei nume legal.

De atunci, s-a tot speculat că ar urma și o cununie religioasă, însă presupusa dată a tot fost amânată, iar iată că acum totul s-a făcut oale și ulcele.

Cum o cheamă acum pe Bianca Drăgușanu

Deși a fost făcut publică separarea dintre ea și Alex Bodi, pe profilul ei de Instagram Bianca este încă Bianca... Bodi. Un detaliu interesant, mai ales având în vedere că nu prea s-au despărțit în termeni amiabili. Blondina a postat recent o poză cu o zgârietură pe mână, imagine care a stârnit multe controverse. Bine, nu doar imaginea în sine, ci și cuvintele alăturate ei: „Semnele iubirii”.

Bineînțeles, asta te face să te gândești la Alex Bodi, care iese indirect „responsabil”, dacă e să ne luăm după cuvintele blondei.

„Ea a fost cu prietena ei, care are o pisică acasă. Am vrut să evităm episoadele de violenţă, noi suntem mai vulcanici, dar apoi ne şi potolim. Lumea interpretează greşit dacă ne vede în public, de aceea este bine să eliminăm orice speculaţie. Poate să confirme şi ea, i-am spus ei să dea declaraţii că ea este vedeta dintre noi. Dar decât să mai trecem prin episoade de tachinări, am zis că este mai bine să lămurim”, a spus Bodi despre zgârietură, pentru Spynews.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest