O actriţă celebră va deveni mamă pentru a doua oară, la 10 luni de când a născut o fetiţă

+4 click pentru
galerie

O actriţă celebră va deveni mamă pentru a doua oară, la 10 luni de când a născut o fetiţă © Instagram

Bucurie fără margini pentru fanii unei actriţe celebre. Aceasta va deveni mămică pentru a doua oară, la doar zece luni de când a adus pe lume o minunăţie de fetiţă.

Natalia Sánchez, pentru că despre aceasta este vorba, este însărcinată din nou. Vestea a fost dată pe reţelele sociale chiar de către ea într-un fel cât se poate de simpatic.

În timp ce îşi ţine bebeluşul la sân şi îl alăptează, soţul său îi sărută burtica. Natalia Sánchez este însărcinată în patru luni şi totul decurge cum nu se poate mai bine.

Astfel, dacă în urmă cu zece luni cei doi deveneau părinţi pentru prima dată, peste doar câteva luni familia se va mări din nou. Natalia Sánchez, în vârstă de 29 de ani, este în culmea fericirii şi aşteaptă cu sufletul la gură marea întâlnire cu cel de-al doilea bebeluş al său.

Dar pe cât de mare este fericirea în viaţa actriţei din Spania, Natalia Sánchez, pe atât de mare este şi grija. Într-un mesaj pe reţelele sociale, Natalia Sánchez a recunoscut că are o anumită teamă cu privire la felul în care vor decurge lucrurile în familia ei, după naşterea celui de-al doilea copil.

Natalia Sánchez a recunoscut că lucrurile stau oricum cu totul şi cu totul diferit în ceea ce priveşte a doua sarcină, asta pentru că atenţia ei trebuie împărţită între burtică şi fetiţa sa de zece luni, Lia.

"Un nou bebeluş pe drum. Nu ştiu dacă conştientizăm, dar anul ce vine ne vom mări familia. Adevărul este că mă gândesc mult la felul în care ne vom descurca cu doi bebeluşi în casă, dar tot ceea ce fac este să mă încurajez şi să-mi spun că cu răbdare, iubire şi cu iubitul meu alături totul va decurge foarte bine", este mesajul transmis de frumoasa actriţă pe Instagram.

Natalia Sánchez, felicitată de fani

După ce a dat vestea că este însărcinată pentru a doua oară, Natalia Sánchez a fost felicitată de fani cu urări care mai de care mai frumoase. În plus, Natalia Sánchez le-a mărturisit oamenilor care o iubesc că este deschisă cu privire la sfaturile din partea lor, astfel că îi invită să o înveţe din experienţele lor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro