O duce bine, bine de tot! Câţi bani ia Ştefan Bănică Jr. la un singur concert

+3 click pentru
galerie

O duce bine, bine de tot! Câţi bani ia Ştefan Bănică Jr. la un singur concert © Instagram

Fără dar şi poate, Ştefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai bine cotaţi artişti de la noi. În 1990 şi-a format un nume şi de-a lungul anilor, a ştiut să se păstreze pe culmile succesului. Nu te aşteptai la asta! Câţi bani cere Ştefan Bănică Jr. pentru a cânta la un eveniment?

Succesul financiar al lui Ştefan Bănică Jr. a venit după multă muncă şi sacrificii. Dar şi când a venit... s-a cunoscut! În prezent, cei care îşi doresc ca Ştefan Bănică Jr. să le cânte la nuntă sau botez trebuie să scoată din buzunar între 8.000 şi 10.000€, în funcţie de locaţie, program şi alte detalii de acest gen. 

O nuntă, două, trei, un botez, un proiect... şi iată cum s-au strâns banii! Potrivit Ministerului de Finanţe, firma sa, "Mabel Concert SRL" a întregistrat în 2018 un profit dublu faţă de cel din anul anterior. Este vorba despre 611.116 lei. Perioada lui de glorie a fost între anii 2008 şi 2012. La acea vreme, firma lui Ştefan Bănică a înregistrat un profit net pe an de 2 milioane de lei. 

De departe, cea mai bună investiţie este... de Crăciun. Ştefan Bănică Jr. a susţinut mai mult 50 de concerte cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cu peste 300.000 de spectatori. 

Cât a câştigat pentru "Liceenii"

Ştefan Bănică şi-a început cariera cu rolul lui Mihai din filmul românesc "Liceenii". Banii pe care i-a câştigat atunci nu se compară cu ce face acum, la un singur eveniment, dar trebuia să pornească de undeva, nu? 

Ştefan Bănică Jr. a încasat, pentru rolul interpretat în "Liceenii", suma de 9.000 de lei. Aceeaşi bani i-a câştigat şi Oana Sârbu, pentru rolul Danei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro