O mai ţii minte pe Andreea de la ''Insula Iubirii''? Cum a ajuns să arate acum, la trei ani de la despărţirea de Gabi

+3 click pentru
galerie

O mai ţii minte pe Andreea de la ''Insula Iubirii''? Cum a ajuns să arate acum, la trei ani de la despărţirea de Gabi © Facebook

O mai ţineţi minte pe Andreea, fosta concurentă de la ''Insula Iubirii''? Aceasta a devenit cunoscută în urma unei replici care a intrat în istoria perlelor din televiziune: ”Vă plac șlarfii mei?”.

Andreea şi Gabi au format unul dintre cele mai controversate cupluri. Cei doi tineri au venit la ''Insula Iubirii'', pentru a-şi testa dragostea. Între ei existau probleme destul de grave încă de la intrarea în competiţie, iar în cele din urmă chiar au decis să o ia pe drumuri separate.

Gabi îi reproşa mereu iubitei sale că nu ştie să comunice şi nu s-a sfiit niciodată să o critice chiar la televizor. Relaţia lor ajunsese în cele din urmă într-un punct mort, astfel că cei doi au decis că se despartă fără nicio remuşcare.

Astăzi, la trei ani de la despărţire, Andreea nu pare deloc afectată de faptul că a renunţat la Gabi şi îşi vede în continuare de viaţa ei. Andreea de la ''Insula Iubirii''' este foarte activă pe reţelele sociale acolo unde postează multe lucruri amuzante, însă, nu pune nicio fotografie cu vreun bărbat, ceea ce ne face să credem că momentan este singură.

În plus, Andreea a fost recent şi într-o super vacanţă în Dubai, acolo unde s-a pozat şi a împărtăşit totul cu prietenii virtuali. În plus, observăm că deşi într-o perioadă luase proporţii, Andreea a revenit la o siluetă frumoasă. Dar mai bine vă invităm să urmăriţi mai multe imagini cu ea în galeria foto.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro