O mai ţii minte pe Bianca din "Numai iubirea"? Tânăra a vorbit despre planurile de măritiş

+3 click pentru
galerie

O mai ţii minte pe Bianca din "Numai iubirea"? Tânăra a vorbit despre planurile de măritiş © Facebook

V-o mai amintiţi pe micuţa Bianca din producţia românească "Numai iubirea"? Actriţa s-a transformat într-o adevărată domnişoară, ba chiar are şi planuri de măritiş! 

Au trecut mai bine de 15 ani de când Bianca făcea furori pe micile ecrane, în telenovela "Numai iubirea", dar şi alte producţii în care actriţa a fost coptată datorită talentului ei. De mică a avut succes din toate punctele de vedere, fiind printre puţinii copii actori care s-au bucurat de acest lucru.

Şi cum anii au trecut aşa repede, Bianca s-a transformat într-o adevărată domnişoară. Are 23 de ani şi spre surprinderea tuturor, a ales să nu meargă pe drumul actoriei, ci a făcut studii la Facultatea de Psihologie. Puţini sunt cei care ştiu că, după finalizarea facultăţii, actriţa şi-a dat masterul în Logopedie, însă a ales să nu profeseze nici în acest domeniu. 

Cu toate că a ales să nu continuie cu drumul care a consacrat-o, Bianca încă este prezentă pe micile ecrane, filmând pentru diferite reclame. Este ahtiată după tot ceea ce ţine de modă, aşa că s-a gândit să realizeze singură genţi, haine, rochii, după schiţe făcute de ea însăşi.

"Avem planuri serioase"

"Biencuţa" nu uită nici de viaţa sentimentală, având o relaţie de 5 ani cu pictorul Alin Croitoru. S-au cunoscut întâmplător, la o petrecere şi de atunci au realizat că sunt suflete pereche. Petrec foarte mult timp împreună şi pleacă des în diferite ţări exotice.

Cu toate că momentan nu locuiesc împreună, cei doi au planuri mari pentru viitorul apropiat, ba chiar au de gând să-şi unească destinele. 

"Am o relaţie cu pictorul Alin Croitoru. Suntem de ceva timp împreună, de vreo cinci ani. Avem planuri serioase. Ne înţelegem foarte bine, ne iubim", susţine actriţa pentru click.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro