O nouă mămică în showbiz! A născut în urmă cu puțin timp

+4 click pentru
galerie

O nouă mămică în showbiz! A născut în urmă cu puțin timp © instagram

Lumea showbiz-ul întâmpină o nouă mămică. Este vorba despre Anda, o celebră ”fată de oraș”, care a adus pe lume un băiețel în urmă cu doar câteva zile. 

Pe lista mămicilor din showbiz-ul românesc intră începând de câteva zile și Anda, o celebră ”fată de oraș” care a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Focoasa blondă este în culmea fericirii de când a născut și nu-și mai poate lua ochii de la cel mic, iar în urmă cu doar câteva minute a anunțat și pe pagina sa de socializarea vestea cea mare. 

”Genul meu de carantină 💙31.03.2020 Cea mai fericită zi din viața mea”, a scris Anda pe pagina sa de Instagram, postând și o fotografie cu băiețelul care se află la pieptul său. 

După cum a anunțat și ea, a născut în plină carantină în țara noastră, chiar la finalul lunii martie, pe 31! Imediat prietenii virtuali care au văzut postarea au ținut să o felicite pe tânăra mămică.

Tânăra pe care mulți bărbați au pus ochii și au vrut să o cucerească a anunțat încă de anul trecut că urmează să devină mamă și se vedea că este foarte încântată, publicând pe pagina sa o fotografie cu burtica. 

"Visul meu a devenit realitate. Abia aştept să te întâlnesc pentru că sunt pregătită să te iubesc din toată inima mea, micuţul meu băieţel", scria ea atunci.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro