Încă o gravidă în showbiz! A fost iubita unui prezentator

+4 click pentru
galerie

Încă o gravidă în showbiz! A fost iubita unui prezentator © Instagram

O nouă gravidă în showbiz. Una dintre cele mai frumoase blonde urmează să devină mămică pentru prima dată. Nu vrem să vă dezvăluim încă despre cine este vorba, însă vă spunem doar atât: s-a iubit cu un celebru crai din Capitală.

O blondă superbă urmează să devină mamă

Este tânără, frumoasă, blondă, are forme de invidiat şi orice bărbat visează la ea. Dar, gata, nu vă mai ţinem pe jar şi vă dezvăluim despre cine este vorba. Ei bine, este vorba de nimeni alta decât Anda, fosta iubită a lui Ştefan Manolache, reporterul special de la Acces Direct. Cei doi au fost împreună acum ceva timp şi totul părea că merge bine între ei. În cele din urmă, însă, şi-au dat seama că nu sunt făcuţi unul pentru celălalt, astfel că fiecare şi-a găsit fericirea în braţele altcuiva.

Şi aşa s-a şi întâmplat, iar totul pare că a mers foarte bine în viaţa fostei iubite a lui Ştefan Manolache, care tocmai a dat vestea că este însărcinată. În plus, Anda a dezvăluit şi sexul copilului, precizând că bebeluşul pe care îl poartă în pântece este un băieţel.

"Visul meu a devenit realitate. Abia aştept să te întâlnesc pentru că sunt pregătită să te iubesc din toată ninima mea, micuţul meu băieţel", a scris Anda, fosta iubită a lui Ştefan Manolache pe Instagram, alături de o fotografie cu burtica.

O altă iubită de-ale lui Ştefan Manolache a devenit mamă

Şi nu doar Anda a rămas însărcinată, pentru că şi o altă fostă iubită de-ale lui Ştefan Manolache a devenit mămică. Vorbim de bloggeriţa Ioana Grama, care a adus pe lume o minunăţie de fetiţă, duminică. Totul a decurs foarte bine, iar Ioana Grama şi-a îndeplinit visul pe care l-a avut dintotdeauna.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro