O prezentatoare celebră de la Antenă a devenit mamă pentru prima dată!

+4 click pentru
galerie

O prezentatoare celebră de la Antenă a devenit mamă pentru prima dată! © Instagram

Este bucurie mare în viaţa uneia dintre cele mai apreciate jurnaliste de la Antena 1. Aceasta a devenit mamă pentru prima dată şi este în al nouălea cer.

Ionela Lucan, pentru că despre aceasta este vorba, este mai fericită ca niciodată. Prezentatoarea de la Antena 1 a devenit mămică la începutul anului, iar de atunci viaţa i s-a schimbat în cel mai frumos fel.

Ionela Lucan a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, care i-a umplut sufletul de împlinire. Ionela Lucan a născut natural şi este extrem de mândră de acest lucru, mai ales că şi-a dorit enorm să nu apeleze la operaţia de cezariană.

Ionela Lucan a fost chiar ea cea care le-a dat vestea cea mare fanilor şi a postat şi câteva imagini cu bebeluşul pe reţelele sociale, însă fără să-i arate faţa. Momentan, prezentatoarea a decis să nu-l arate pe micuţ în totalitate, alegând să aştepte momentul potrivit pentru a face asta.

''Cadou'', a scris Ionela Lucan pe Instagram în ziua de Sfântul Ioan, cu ocazia onomasticii sale.

După ce a dat vestea că a născut, fanii şi prietenii au ţinut să-i transmită mesaje care mai de care mai frumoase, felicitându-o pentru cea mai mare reuşită din viaţa ei.

Ionela Lucan a prezentat Observatorul orei 16.00, la Antena 1, însă la finalul toamnei, aceasta a intrat în concediu de maternitate. Ulterior, la pupitrul ştirilor a revenit Mihaela Călin, care s-a întors tot din concediu, după ce, la rândul ei, a devenit mamă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro