O prezentatoare celebră de la noi este în doliu. ''Ştiu că eşti lângă Domnul''

+4 click pentru
galerie

O prezentatoare celebră de la noi este în doliu. ''Ştiu că eşti lângă Domnul'' © Instagram

Este zi grea astăzi pentru o îndrăgită prezentatoare de la noi. Aceasta a ţinut să împărtăşească cu prietenii săi virtuali momentul dificil prin care a trecut, sperând, astfel, că durerea va trece mai uşor.

Cristina Dochianu, pentru că desre aceasta este vorba, a avut parte de o zi grea, pentru că astăzi ar fi fost ziua de naştere a tatălui ei. Puţină lume ştie, însă, părintele vedetei a încetat din viaţă, în urmă cu mai mult timp, lăsând un gol imens în sufletul fiicei sale.

Pentru că tatăl său este Sus, Cristina Dochianu a ţinut să transmită un mesaj emoţionant pe reţelele sociale, în amintirea părintelui său, alături de o fotografie cu cel care i-a dat viaţă.

''Tata, astăzi ar fi fost ziua ta...Câte aş fi vrut să-ţi spun, câte îmbrăţişări aş fi vrut să-ţi dau...Om frumos şi bun, tată şi bunic minunat care ar fi făcut orice pentru noi...Ştiu că eşti lângă Domnul, dar dorul e sfăşietor...Te iubesc!'', a scris Cristina Dochianu pe Instagram.

Cristina Dochianu a devenit mamă pentru a treia oară

Cristina Dochianu este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Chiar dacă s-a retras de la pupitrul ştirilor sportive, vedeta a rămas la suflet fanilor, care vor să fie mereu la curent cu tot ce se întâmplă în viaţa ei.

De altfel, toţi cei care o iubesc s-au bucurat enorm de împlinirea de care a avut parte Cristina, la finalul anului trecut, atunci când l-a adus pe lume pe băieţelul său. Blondina este căsătorită cu Cristian Fogarassy, alături de care mai are încă două fetiţe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro