Cum au reușit Oana și Laurențiu, concurenți la "Dragoste fără secrete" să aibă o relație la distanță: "Este un dezavantaj pentru noi"

Cum au reușit Oana și Laurențiu, concurenți la "Dragoste fără secrete" să aibă o relație la distanță: "Este un dezavantaj pentru noi" © captura video

Oana și Laurențiu, concurenți la emisiunea "Dragoste fără secrete", au vorbit pe șleau despre începuturile relației lor. Cei doi sunt singurul cuplu din competiție care au și un copil împreună.

Oana și Laurențiu spun că showul este o adevărată provocare pentru ei, mai ales că nu au apucat să locuiască foarte mult timp împreună.

"Noi în realitate chiar alergam. Suntem de la o distanța așa de mare, nu prea avem șanse să vină vreun susținător. Noi nu prea am avut ocazia să locuim împreună. Eu eram la Bistrița, iar Laurențiu la Slatina. Totul a venit repede, nunta, copilul. Noi am străbătut mult distanța aceasta între Bistrița și Slatina. De puțină vreme stăm totuși împreună.", a spus Oana, la "Dragoste fără secrete".

"Fiind părinți, având un copil acasă, față de ceilalți, să stăm 100 de zile rupți de realitate este un dezavantaj pentru noi, dar o ambiție pentru copilul nostru.", a spus și Laurențiu.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest