Oana Lis a ajuns la coada vacii: „Mamaie ar fi mândră de mine”

+3 click pentru
galerie

Oana Lis a ajuns la coada vacii: „Mamaie ar fi mândră de mine” © arhiva

Oana Lis este cunoscută ca fiind soția lui Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiul, dar și pentru umorul de care dă dovadă oriunde merge. Vedeta își face mereu prietenii să se simtă bine, iar recent a fost într-un local unde a descoperit o...vacă. Bineînțeles, momentul a fost imediat imortalizat

Oana Lis reușește de fiecare dată să aducă zâmbetul pe buze tuturor celor ce o urmăresc. Chiar dacă viața ei și a soțului nu este mereu roz, soția fostului primar al Bucureștiului face haz de necaz din toate momentele și aduce buna dispoziție oriunde își face prezența. Recent, vedeta a mers într-un local, dar acolo a fost uimită să găsească o vacă de dimenisiuni reale. Ei bine, animalul nu este unul real, ci este vorba doar despre o figurină din plastic, dar care i-a atras imediat atenția. Oana Lis nu a stat pe gânduri. A mers imediat lângă bovină și și-a făcut o serie de fotografii pentru a le urca ulterior pe pagina sa de socializare spre amuzamentul celor ce o urmăresc. 

„Uite așa se mulge vaca la București!!! 😆😋Pe Primăverii!!!🤣🤪Mamaie ar fi mândră de mine!!!”, a scris vedeta în dreptul fotografiilor. Prieteni virtuali au reacționat imediat la postare și s-au arătat încântați și amuzați de aceasta.

Oana Lis, cel mai modest personaj din showbiz

Dacă unele dive de la noi preferă luxul și opulența, Oana Lis nu uită niciodată de unde a plecat și nu îi este rușine să le spună tuturor că a crescut la țară, iar bunica ei este cea care a făcut totul pentru ea. În urmă cu ceva timp, Oana Lis s-a fotografiat alături de ea, dar și în curtea casei de la țară, acolo unde încă mai folosește toaleta din...aer liber!

„Bună dimineața de la spa, din fundul curții!😂🤣🤪🤗🤗😀😜Nu fii ipocrit și nu uita niciodată de unde ai plecat, pentru că altfel, are viata felul ei ciudat de a-ți reaminti!!!😉🤗” a mai scris Oana Lis, pe Facebook, în urmă cu puțin timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro