Oana Lis nu a uitat de unde a plecat! Ce mesaj i-a transmis cele mai importante persoane din viața ei

+3 click pentru
galerie

Oana Lis nu a uitat de unde a plecat! Ce mesaj i-a transmis cele mai importante persoane din viața ei © Facebook.com

Oana Lis este una dintre cele mai asumate vedete de la noi. Chiar dacă unele dintre divele din showbizul românesc vor să pară ceea ce nu sunt, blondina niciodată nu a afișat mai mult decât ceea ce este. Unde mai punem la socoteală faptul că Oana Lis nu a uitat nicicând de unde a plecat!

Pe contul ei de Facebook, Oana Lis împărtășește mai mereu cu fanii ei diverse lucruri pe care le face. Extrem de modestă, soția lui Viorel Lis le-a spus oamenilor că a venit acasă la bunica ei, în locul unde a crescut și nu s-a ferit să se pozeze în curte sau cu femeia care a avut atâta grijă de ea. 

Oana Lis, fotografie emoționantă cu bunica ei

Bunica Oanei Lis i-a purtat tot timpul de grijă vedetei și chiar dacă acum este femeie în toată firea, realizată și matură, bătrâna nu uită să-i mai dea un sfat sau o mângâiere. Dar nici Oana Lis nu uită să-i arate dragostea, celei care a crescut-o. 

Pe Facebook, Oana Lis a postat o fotografie emoționantă cu bunica ei, alături de un mesaj extrem de frumos. 

„Mulțumesc femeii care m-a crescut! Și acum e timpul să-i fiu și eu aproape cu ajutor! Avem o relație specială și o iubesc mult! Mamaie la vârsta ei face glume, miștouri cu mine, e plină de viață, deși corpul și timpul nu mai sunt în favoarea ei! Se bucură de viață zi de zi, n-are timp de depresie!😉Trăiți viața la maxim și iubiți până în ultima clipă! 🤗🤗❤️❤️” a scris Oana Lis, în dreptul fotografiei cu bunica ei. 

Oanei Lis, cea mai directă și modestă vedetă

Și, pentru că tot se află acasă la bunica ei, acolo unde bătrâna tot timpul a răsfățat-o, Oana Lis, plină de amuzament așa cum o știm cu toții, s-a fotografiat chiar și lângă toaleta din curte și a transmis un mesaj care i-a făcut pe internauți să râdă în hohote! „Bună dimineața de la spa, din fundul curții!😂🤣🤪🤗🤗😀😜Nu fii ipocrit și nu uita niciodată de unde ai plecat, pentru că altfel, are viata felul ei ciudat de a-ți reaminti!!!😉🤗” a mai scris Oana Lis, pe Facebook. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro