Oana Lis a vorbit despre moartea lui Viorel. "Încerc să mă obişnuiesc cu ideea, merg la workshop-uri"

+4 click pentru
galerie

Oana Lis, alături de Viorel Lis © Facebook

Oana Lis a speriat pe toată lumea cu cele mai recente declaraţii pe care le-a făcut despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Soţia fostului edil a vorbit despre problemele grave cu care se confruntă Viorel Lis, acesta ajungând să nu mai poată vorbi ca înainte, dar şi să fie destul de slăbit. Oana Lis a vorbit încă o dată despre problemele soţului său într-o intervenţie telefonică la "Star Matinal" de la Antena Stars.

Întrebată dacă se gândeşte la ce este mai rău cu soţul său, Oana Lis a precizat că şi moartea este o realitate, dar nu vrea să se gândească la acest lucru, ea încercând să-l ajute pe Viorel cum poate mai bine. În plus, Oana Lis a spus că face cursuri şi încearcă să se obişnuiască cu ideea când Viorel nu va mai fi.

"Nu vreau să mă gândesc la lucrul acesta. Până la urmă moartea este o certitudine pentru noi toţi şi uităm lucrul acesta când suntem tineri. Încerc să mă obişnuiesc cu ideea, merg la workshop-uri, lucrez. Suntem făcuţi ca oameni să trecem peste tot felul de dureri inimaginabile. Viorel ia nişte pastile anti depresie şi cred că îi fac bine, nu se gândeşte la moarte. Îşi trăieşte viaţa de la o zi la alta, nu vorbim de viitor, mai mult de trecut, îi mai povestesc şi îi ţin moralul ridicat", a spus Oana Lis la Antena Stars.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro