Oana Lis, mândră de Viorel. Imaginea care i-a impresionat pe fani!

+3 click pentru
galerie

Oana Lis, mândră de Viorel. Imaginea care i-a impresionat pe fani! © Foto: Facebook

Oana Lis este o femeie asumată şi puternică. Este un sprijin pentru soţul său, Viorel Lis, şi îi este acestuia aproape mereu, la bine şi la greu.

Chiar dacă de multe ori face glume pe seama lui Viorel Lis în mediul public, acum, Oana Lis a postat o imagine cu Viorel Lis din timpul mandatului său de edil, pe când se afla într-o delegaţie foarte importantă. Oana Lis a menţionat că se simte foarte mândră de soţul său şi de tot ceea ce a făcut el.

CITESTE SI: Mesajele pe care Viorel Lis le trimitea amantelor, acum 20 de ani: „Te vreau foarte sincer”

"Funcția de Primar general este a doua în stat dpdv al numărului de alegători necesar! În poza aceasta este Viorel, când era în funcție, alături de Președintele Turciei Süleyman Demirel (care, din păcate, nu mai este în viaţă), prim ministrul Turciei din acea perioadă, Președintele României, domnul Emil Constantinescu şi domnul prim-ministru Radu Vasile (care, la fel, nu mai este în viaţă şi despre care pot să spun că era un om extraordinar şi cu un simţ al umorului super, era foarte fun la mesele cu dânsul). Roata vieții care te şi urcă, te şi coboară!", a scris Oana Lis pe Facebook.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro