Oana Lis, surprinde din nou! Cum a ieșit din casă, în plină pandemie de coronavirus: ”Am plecat să iau pensia”

+3 click pentru
galerie

Oana Lis, surprinde din nou! Cum a ieșit din casă, în plină pandemie de coronavirus: ”Am plecat să iau pensia” © arhiva

Oana Lis surprinde de fiecare dată cu umorul său, chiar fâcând haz de necaz. În plină de coronavirus, soția lui Viorel Lis a ieșit din casă cu un motiv întemeiat, însă a fost foarte atentă la vestimentație.

Oana Lis reuește de fiecare dată să stârnească multe reacții amuzante pe conturile de socializare și făcând haz de necaz de situația în care se afla România în aceste momente, vedeta este foarte atentă la stilul său vestimentar. 

Soția lui Viorel Lis și-a surprins fanii cu o postare prin care îi anunță pe aceștia că a ieșit din casă pentru a merge să-i ia pensia lui Viorel. Mai mult de atât, aceasta este atentă la sănătatea sa, cât și a celor din jurul său și și-a pus la gură o mască de protecție, dar mult mai specială decât cele cu care suntem deja obișnuiți. 

Am plecat să iau pensia!!!🤣🤪🙄🙄 Și mi-am pus cea mai frumoasă mască, că doar am ieșit in oraș, la poștă!!!😉🤣🤪😅😬😃😜☺️”, a scris ea pe pagina de Facebook, acolo unde a postat un selfie cu masca sa neagră cu flori colorate, dar și cu...dantelă. 

Prietenii virtuali imediat au reacționat postării și fotografia a primit în scurt timp zeci de comentarii, dar și de aprecieri și reacții. 

În aceaste zile, soția lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei își încurajează prietenii să se gândească la persoanele dragi din viața lor. 

”În zilele acestea...poți face un bine nu numai donând...ci...poți să stai să te gândesti la cercul tau de prieteni...de cunoștințe...de vecini.. care dintre ei ar putea sa fie singur, -a...în momentele astea și..să-i dai un telefon, să-i spui o vorba bună...sa stie că cuiva îi pasa de el...Cand ești singur...orice gest sau zâmbet contează muuult!!!😉🤗🤗💌❣💞”, a scris Oana Lis pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro