Oana Pellea este în doliu! A murit actrița Patricia Grigoriu

Oana Pellea este în doliu! A murit actrița Patricia Grigoriu © Facebook / Arhivă

Este doliu în lumea teatrului românesc. A murit Patricia Grigoriu, actrița care s-a remarcat în filmul „Trandafirul galben”. Anunțul a fost făcut chiar de Oana Pellea.

Patricia Grigoriu a murit după ce s-a luptat multă vreme cu o boală cumplită. Artista s-a stins chiar de Anul Nou.

„Patricia Grigoriu. Colega noastră din promoţia 1984, clasa doamnei Olga Tudorache. Fata superbă cu râs molipsitor... a plecat. Nu am cuvinte. Viaţa asta... câteodată... Ne pleacă oameni dragi şi rămânem ridicând din umeri a neputinţă... Dumnezeu să te odihnească, Patricia”, a scris Oana Pellea, pe Facebook.

Oana Pellea nu este singura care a transmis un mesaj îndurerat după ce actrița s-a stins din viață. Tot pe rețelele de socializare a scris câteva cuvinte și compozitorul Ionel Tudor.

„Familiile Tudor și Grigoriu anunță cu imensă durere stingerea din viață, dupa o grea suferință, a celei care a fost PATRICIA GRIGORIU (cas. Angheluta). Dumnezeu să o odihnească în pace! Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Olari”, a scris Ionel Tudor.

Patricia Grigoriu, fiica celebrului compozitor George Grigoriu, s-a remarcat în filme precum „Chained justice” (1984), „Faleze de nisip” (1983) și „Trandafirul galben” (1982). Sora ei, Andreea Andrei, este o cunoscută textieră care este căsătorită cu compozitorul Ionel Tudor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro