Oana Radu, cerută în căsătorie la jumătate de an de la moartea iubitului. ''Nu-mi vine să cred cât sunt de fericită''

+4 click pentru
galerie

Oana Radu, cerută în căsătorie la jumătate de an de la moartea iubitului. ''Nu-mi vine să cred cât sunt de fericită'' © Instagram

Oana Radu a fost cerută în căsătorie la jumătate de an de când iubitul ei a murit. Vedeta a fost chiar ea cea care a împărtăşit totul cu fanii, pe reţelele sociale.

Oana Radu se pregăteşte de nuntă, după ce iubitul ei, Cătălin, i-a adresat marea întrebare. Fără să stea pe gânduri, artista a spus ''DA''. Vestea vine ca un şoc pentru fanii ei, mai ales că în urmă cu doar şase luni, Alin, bărbatul alături de care fusese nu mai puţin de trei ani, a murit pe un pat de spital, după ce un vecin i-a dat foc.

Oana Radu i-a fost alături atunci, în acele momente grele, şi chiar spunea la vremea respectivă că singurul lucru pe care şi-l doreşte este ca Alin să-şi revină, chiar dacă ar putea rămâne cu sechele în urma tragediei prin care a trecut. Artista spunea cu siguranţă în glas că ar fi vrut să-i stea alături orice ar fi fost, însă, surpriză, la trei luni distanţă, Oana Radu ajungea deja în braţele lui Cătălin, bărbatul care acum a cerut-o de nevastă.

Ba chiar a făcut şi câteva declaraţii destul de acide la adresa lui Alin. ''Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred'', spunea Oana Radu. Acum, artista este mai fericită ca niciodată şi abia aşteaptă să îmbrace rochia albă de mireasă.

''Dragilor, vreau să vă spun ceva, dar nu ştiu cum să încep. Mai ţineţi minte că am postat eu un inel pe care mi-l doream foarte mult? Atunci vă spuneam că dacă vreodată voi fi cerută în căsătorie, cu inelul ăla voi fi cerută. Şi story-ul acesta nu este degeaba că uitaţi-vă ce am pe deget. Dacă vă întrebaţi de ce îl am pe deget, nu mi l-am luat singură. Da, am fost cerută în căsătorie. Nu-mi vine să cred cât sunt de fericită. Cătălin m-a cerut în căsătorie şi am spus da'', a spus Oana Radu pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro