Oana Radu, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre relația cu fostul iubit: ”Nu mi-a fost atât de fidel”

+3 click pentru
galerie

Oana Radu, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre relația cu fostul iubit: ”Nu mi-a fost atât de fidel” © arhiva

Oana Radu și-a refăcut viața la doar câteva luni după ce și-a condus iubitul la groapă. Deși oamenii au judecat-o în ceea ce privește noua sa relație, cântăreața face declarații incredibile despre cel cu care și-a trăit iubirea timp de trei ani.

Oana Radu a trecut printr-o mare pierde în urmă cu doar câteva luni. Iubitul cu care a fost împreună timp de trei ani a murit după ce a fost ars de viu. Cântăreața a suferit foarte mult, însă la doar câteva luni și-a refăcut viața alături de antrenorul de fitness, iar familia fostului iubit a judecat-o grav, dar și multe persoane care o urmăresc în mediul online. 

Deși susține că l-a iubit, cântăreața face acuzații grave asupra celui care i-a fost iubit. Se pare că aceasta a înșelat-o de mai multe ori, iar acum după moarte a lăsat-o cu datorii imense. ”Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea.[...] Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred.”, a spus artista într-o emisiune tv.

Chiar dacă a afirmat de mai multe ori că l-a iubit și că relația sa cu Alin a fost cât se poate de frumoasă, timp de trei ani cântăreața a trecut prin multe suferințe. ”Eu în trei ani am trăit multe lucruri, atât fizic, cât și psihic”, a precizat cântăreața. 

Oana Radu a fost tot timpul la spital în timp ce fostul iubit se zbătea între viață și moarte, dar a realizat că poate bărbatul pe care  l-a iubit nu merita acest lucru, după tot ce s-a întâmplat între ei. ”Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit”, a mai spus aceasta în emisiunea TV.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro