Reacția Oanei Radu, după ce s-a spus că Adrian Minune i-a șters o piesă de pe internet. "Cânt muzică ușoară, nu manele"

+3 click pentru
galerie

Reacția Oanei Radu, după ce s-a spus că Adrian Minune i-a șters o piesă de pe internet. "Cânt muzică ușoară, nu manele" © Instagram

Oana Radu a reacționat, după scandalul în care a fost implicat și numele lui Adrian Minune. O piesă de-ale vedetei a fost ștearsă de pe internet, iar o parte din aceasta conținea și versurile unei celebre melodii lansate de manelist în urmă cu mulți ani.

Astfel, Oana Radu a postat un InstaStory, în care a vorbit despre ce s-a întâmplat de fapt, și cine este responsabil pentru ștergerea piesei. Artista susține că nu Adi Minune este cel care a șters piesa, ci reprezentanții unei case de producții ce își are sediul la Timișoara.

Mai mult, Oana Radu a subliniat că nu cântă manele, ci muzică ușoară, iar piesa a fost o parte din povestea videoclipului. Oana Radu mărturisește că a încercat să trateze situația cu multă diplomație și chiar a oferit o sumă de bani pentru a păstra partea din piesă. 

"Oameni buni, nu Adrian Minune mi-a dat jos piesa, Doamne ferește, ci niște oameni de la Timișoara. Se pare că drepturile pentru piesa "Așa sunt zilele mele" le aparțin, am luat legătura, am încercat să ajung la un consens, când am aflat că oamenii nu sunt de acord să las acea mică bucățică. Le-a oferit, cumva, banii care veneau din tot videoclipul meu de pe youtubue, bani nu foarte mulți, n-au vrut și mi-au sugerat să scot videoclipul și să tai acea bucată. Și să cânt acea piesă în duet cu cel care avea studioul, care avea în jurul de 60 de ani, și să merg acolo să o înregistrez. Am ales să pun piesa la final, ca un pamflet, ca un răspuns la tot ceea ce se întâmplase în videoclipul acela, eu fac muzică ușoară, nu cânt manele. M-a lăudat, mi-a zis că am o super voce, dar cu toate astea nu m-a lăsat să cânt bucățica aia de piesă. Asta e, mergem înainte.", a transmis Oana Radu

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro