Oana Radu, mai îndrăgostită ca niciodată! Ce mesaj i-a transmis iubitului de ziua lui

+4 click pentru
galerie

Oana Radu, mai îndrăgostită ca niciodată! Ce mesaj i-a transmis iubitului de ziua lui © Instagram

După incidentul nefericit prin care a trecut, Oana Radu a reuşit să-şi găsească din nou liniştea, în braţele lui Cătălin, antrenorul ei de fitness! De ziua bărbatului, blondina i-a scris un mesaj la care nimeni nu se aştepta.

Oana Radu este una dintre vocile cunoscute de la noi din ţară, fiind o artistă desăvârşită. Cu toate acestea, viaţa a încercat-o dur pe vedetă, în momentul în care şi-a pierdut iubitul în urmă cu mai puţin de un an, într-un incendiu în care a fost implicat.

A urmat o perioadă grea pentru artistă, pierderea suferită nefiind una uşoară. Însă viaţa nu a stat pe loc şi fericirea a bătut din nou la uşa Oanei Radu, care în prezent, este în al noulea cer. Blondina a reuşit să iubească din nou, având o relaţie cu antrenorul ei de fitness, Cătălin.

Recent, pe contul de Instagram, cu ocazia aniversării bărbatului, cântăreaţa a postat mai multe fotografii cu cei doi, dar şi un mesaj emoţionant, la care nimeni nu aştepta.

Oana îi este pround recunoscătoare de faptul că a fost mereu lângă ea şi a ridicat-o în momentele în care simţea că nu mai poate. Cu toţii ştim problemele de greutate pe care le-a avut de-a lungul anilor şi cât s-a luptat să aibă silueta mult dorită. Prin urmare, datorită lui Cătălin, artista a învăţat să-şi iubească corpul şi să lupte în continuare pentru visul ei.

„Eram extrem de nefericită, plină de datorii, frustrări și extrem de neserioasă cu mine și cu cei din jurul meu. Îmi dau seama câte lucruri bune a trezit în mine și cât de mult m-a schimbat. M-a învățat să trăiesc sănătos și să îmi iubesc corpul. Aproape că m-a făcut să iubesc sportul. Mi-a schimbat de două ori viață! Prima oară când am slăbit tot datorită lui, și acum! M-a ajutat să scap aproape total de atacurile de panică și frici. M-a învățat să fiu serioasă și să îmi țin cuvântul față de oamenii din jurul meu. M-a învățat să îmi respect și să îmi prețuiesc familia dar și pe cei apropiați.", a scris Oana Radu.

Gurile rele au judecat-o dintotdeauna, mai ales în momentul în care s-a afişat cu Cătălin, la nici un an de la moartea fostului iubit. Blondina este de părere că nu este un păcat să te îndrăgosteşti, cât este să fii judecat de persoane care nu te cunosc.

„Sunt foarte fericită alături de tine! Atât de fericită cum nu mi-am imaginat că pot merită vreodată! Atât de fericită încât nu mă gândesc decât la prezent. Sunt sigură că viitorul vine cu ceea ce este întotdeauna mai bun pentru noi, și am învățat să nu regret nimic din ceea ce nu am avut, sau am pierdut.. Nu este un păcat să te îndrăgostești, nu este un păcat să îți asumi, este în schimb un mare păcat să judeci!”, a continuat ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro