Oana Radu și noul iubit au planuri mari. Se pregătesc pentru pasul cel mare? ”Sunt viitorul ei soț”

+3 click pentru
galerie

Oana Radu și noul iubit au planuri mari. Se pregătesc pentru pasul cel mare? ”Sunt viitorul ei soț” © arhiva

Oana Radu și-a recunoscut de puțin timp relația pe care o are cu Cătălin, antrenorul său personal, iar acum sunt pregătiți pentru pasul următor. Într-un live făcut pe contul său de socializare, iubitul Oanei Radu a mărturisit că este viitorul soț al cântăreței. Să fie vorba oare despre o nuntă în viitorul apropiat?

Oana Radu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin, antrenorul său personal. Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni vedeta nega cu vehemență că nu are o relație cu bărbatul, acum a ales să-și recunoască relația și este tare fericită. 

Cântăreața s-a mutat deja în casa noului său partener, iar lucrurile se par că merg foarte bine între aceștia. Mai mult, chiar dacă o iubește foarte mult pe artistă, Cătălin se ocupă la sală și de fizicul ei, iar acest lucru îl face cu multă autoritate pentru ca Oana să arăte cel mai bine. 

Într-un live făcut pe pagina de socializare, Oana Radu l-a invitat la cadru și pe iubitul ei, Cătălin, iar momentul a fost privit foarte bine de către fanii artistei, care sunt foarte curioși de noua relație. Aceștia i-au adresat mai multe întrebari, iar la una dintre acestea, Cătălin a dat un răspuns la care nu se aștepta nimeni. ”Sunt viitorul ei soț”, a spus acesta. Să ne așteptam ca în curând Oana Radu să dea vestea cea mare? 

Ei bine, vedeta le-a mai spus fanilor săi că își dorește și copii cu tânărul antrenor, deci se pare că nu ezită să spună tot ce gândesc, așadar relația dintre ei este una foarte serioasă și pe drumul cel bun.

Anul trecut, Oana Radu a trecut prin momente dificile, care au marcat-o destul de mult. Fostul ei iubit a fost inciendiat în plină stradă, iar timp de câteva săptămâni a cerut ajutorul tuturor oamanilor pentru a-l putea salva. Din păcate, tânărul nu a putut să reziste arsurilor foarte grave și a murit, lâsând în sufletul Oanei foarte multă durere. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro