Oana Radu își terorizează iubitul. Cei doi și-au făcut relația publică, în urmă cu doar câteva zile. ”Lasă-mă să mănânc”

+3 click pentru
galerie

Oana Radu își terorizează iubitul. Cei doi și-au făcut relația publică, în urmă cu doar câteva zile. ”Lasă-mă să mănânc” © arhiva

Oana Radu și-a făcut publică noua relație în urmă cu puțin timp, după ce anul trecut a ezitat să confirme că tânărul lângă care a apărut este iubitul ei. Acum, începând cu 2020, vedeta a ales să se declare din nou îndrăgostită și se pare că tânărul este deja ”terorizat” de partenera sa. 

Oana Radu a trecut prin momente grele anul trecut, atunci când iubitul său a fost incendiat și care ulterior, după multe chinuri, a murit. Vedeta a fost devastată, însă lucrurile s-au reglat în viața sa, iar acum iubește din nou. După ce a apărut la brațul unui tânăr chipeș, cântăreața a infirmat cum că ar avea o relație cu acesta, însă acum a dezvăluit că este din nou îndrăgostită. 

Se pare că relația sa și a lui Cătălin, antrenorul său personal, merge din ce în ce mai bine. Aceștia s-au mutat împreună și deja sunt ca o familie. Oana Radu știe cum să se facă mereu plăcută, însă tânărul are parte și de multe momente în care vedeta îl ”terorizează”. 

Aceasta l-a filmat în urmă cu puțin timp, iar înregistrîrile au fost publicate pe pagina sa de socializare. În timp ce tânărul își lua micul dejun și îți făcea tabieturile de dimineață, Oana îl filma pe Cătălin fără ca acesta să-și dorească să apară pe internet la primele ore ale dimineții. 

Având și el simțul umorului foarte bine dezvoltat, a zâmbit atunci când a aflat că este filmat, iar ulterior s-a ridicat de la masă, spre surprinderea Oanei. ”Termină. Băi, lasă-mă să mănânc”, i-a spus Cătălin iubitei sale. 

Oana este foarte fericită cu noua relația, iar în urmă cu doar câteva zile l-a prezentat pe Cătălin și fanilor de pe Instagram.  ”El este iubitul meu. Nu vă mint. El este iubitul meu”. Cei doi se sărutat cu foc și își trăiau iubirea la cote maxime, sprea mirarea tuturor celor care au observat clipul. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro