Oana Radu, luată la rost de fani, după ce a făcut publică noua relaţie. "Păi parcă nu formai un cuplu cu antrenorul tău"

+3 click pentru
galerie

Oana Radu, luată la rost de fani, după ce a făcut publică noua relaţie. "Păi parcă nu formai un cuplu cu antrenorul tău" © Facebook

După ce Spynews a anunţat, în exclusivitate, că Oana Radu are un nou iubit, abia acum vedeta şi-a luat inima în dinţi şi a decis să facă publică noua relaţie.

Deşi, la puţin timp după ce Spynews a aflat că Oana Radu iubeşte din nou, artista a negat vehement, ei bine, se pare că acum a decis să pună punctul pe i şi să nu se mai sfiască. Oana Radu a profitat de Sărbătorile de iarnă şi a plecat cu iubitul ei, Cătălin Dobrescu, într-o vacanţă prin ţară, la Sibiu şi Alba Iulia.

Chiar dacă până acum Oana Radu spunea că Cătălin îi este doar prieten şi antrenor de fitness, acum şi-a dat seama că nu are niciun rost să se ascundă. Artista a postat mai multe imagini pe reţelele sociale în compania acestuia, însă gestul său nu a trecut neobservat, pentru că unii dintre internauţi au ţinut să o certe pentru că şi-a făcut o nouă relaţie, la scurt timp după decesul iubitului ei.

"Păi parcă nu formai un cuplu cu antrenorul tău, acum sunteți?, Cam repede pentru o relație, de-abia ți-a murit iubitul, A reușit să-l uite mai repede. Când a murit iubitul meu, mi-au trebuit 2 ani să-mi fac altă relație, iar de uitat nu am cum să-l uit", au scris unii dintre internauţi. 

Au fost şi oameni care au încurajat-o şi care i-au transmis să nu se asculte la criticile celor din jur, ci să se gândească doar la ea şi la fericirea ei.

"Niciodată nu te vor critica oameni mai buni decât tine. Ea nu a dat bir cu fugiții, când prietenul ei a dat de greu, ci a stat lângă el până în ultima clipă și pentru acest lucru este de admirat", au sărit ceilalţi fani să-i ia apărarea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro