Oana Radu, noi dezvăluiri despre posibilul iubit: "Mi-aş dori foarte mult să aveţi un Cătălin lângă voi"

+3 click pentru
galerie

Oana Radu, noi dezvăluiri despre posibilul iubit: "Mi-aş dori foarte mult să aveţi un Cătălin lângă voi" © Instagram

Oana Radu a trecut prin clipe extrem de dureroase în acest an, când iubitul ei s-a stins din viaţă. La ceva timp după pierderea acestuia, în presă s-a speculat cum că artista şi-a găsit liniştea în braţele altui bărbat. Deşi cântăreaţa a negat complet aceste zvonuri, vedeta a făcut noi dezvăluiri în legătură cu bărbatul, fotografiaţi într-o ipostază destul de apropiată.

Oana Radu a demonstrat de mai multe ori că este o femeie ambiţioasă. Vedeta a reuşit să îndeplinească orice şi-a pus în minte, lucru vibizil în lupta cu kilogramele în plus, pe care a reuşit să o câştige de mai multe ori, adoptând un stil de viaţă sănătos. La fel de puternică s-a arătat şi în urma dramei prin care a trecut atunci când iubitul ei a murit. Deşi golul rămas în urma sa va dăinui, se pare că artista a găsit motivaţia de a zâmbi din nou, datorită lui Cătălin Dobrescu, bărbatul cu care s-a zvnonit că ar avea o relaţie. 

Cu toate că Oana Radu a negat relaţia dintre ea şi antrenorul său de fitness, cei doi sunt văzuţi mai mereu împreună. Bărbatul a fost alături de ea în cele mai importante momente, chiar şi de ziua ei, când a însoţit-o alături de alţi prieteni în Braşov. De curând, vedeta a postat o fotografie pe reţelele sociale cu ea şi Cătălin Dobrescu, în care se afişau foarte apropiaţi, artista având capul sprijinit de umărul său.

Prin intermediul imaginii postate pe contul său de Instagram, Oana Radu a ţinut să-i mulţumească pentru tot sprijinul acordat în cele mai grele momente. După spusele ei, Cătălin Dobrescu a fost cel care a ajutat-o să treacă peste cele mai dureroase clipe şi să aibă încredere în ea.

"Acum sunt la sală. Mai exact pe stepper. Nu credeam că voi ajunge vreodată să spun asta, dar, aproape ca imi place sportul. Spun aproape fiindcă mai am de dus încă ceva lupte cu el, sau de fapt, mai bine zis, cu mine. Îmi place sportul fiindcă m-a ajutat să îmi înving aproape toate fricile. Mi-a demonstrat că nu există nimic imposibil dacă îţi doreşti cu adevărat, fiindcă eu, care nu am făcut sport niciodată, merg uneori de două ori pe zi la sală acum!! Mi-a demonstrat că limitele sunt doar în capul nostru, şi că le putem controla cu uşurinţă ! Am ales să postez această poză, alături de Cătălin, cel care m-a ajutat să trec aproape total peste momentele mele oribile de panică, frică şi neîncredere. După cum vedeţi, mai am ceva de lucru până să îi ating performanţa, dar ştiţi doar că elevii îşi depăşesc profesorii de cele mai multe ori! Nu vreau să mai trăiesc în frică, şi vreau să devin cea mai bună variantă a mea! Mi-aş dori foarte mult să aveţi şi voi un Cătălin lângă voi", a scris artista în dreptul fotografiei cu ea şi Cătălin Dobrescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro