Oana Radu, totul despre povestea de iubire cu Cătălin: "Eu am dus o viață destul de leneșă"

Oana Radu, totul despre povestea de iubire cu Cătălin: "Eu am dus o viață destul de leneșă" © captura video

Oana Radu s-a decis să spună cum a început povestea de iubire dintre ea și antrenorul ei de fitness, Cătălin, și e mai vocală ca oricând! Vedeta și-a asumat, în mod public, relația și nimic nu o mai impiedică să își declare fericirea, ori de câte ori are ocazia.

Invitată în platoul Star Matinal, Oana Radu a vorbit despre cum a reușit să îl vadă pe Cătălin mai mult decât un prieten, dar și despre cum a decurs primul lor sărut. Oana Radu se declară mai fericită ca oricând și susține că sportul i-a ajutat foarte mult să se apropie. 

"Când am spus că nu suntem împreună, nu eram împreună, dar asta nu înseamnă că sentimentele trebuiau spuse la televizor. Noi am ieșit toată viața, cu el a fost prima oară când am făcut sport cu adevărat. Ne vedeam zilnic, dar ceea ce ne-a unit a fost faptul că m-au uimit oamenii care slăbeau. Faptul că am lansat dieta ne-a unit cel mai tare. El a făcut primul pas, primul sărut a fost în mașină. Noi ne ciondăneam și înainte, când eram prieteni, dar discuțiile în contradictoriu sunt legate de stilul meu de viață și de dietă. Eu am dus o viață destul de leneșă.", a declarat Oana Radu, la Star Matinal.

Pe de altă parte, Cătălin, iubitul Oanei Radu, este ceva mai rezervat atunci când vine vorba despre prezența într-un platou de televiziune. Antrenorul de fitness a venit să își susțină iubita în timp ce făcea mărturisiri despre povestea lor de iubire. 

"Nu am emoții, mi se pare că nu e zona mea televizorul. Nu-mi place să mă alinte, îmi zice doar iubitul.", a declarat și Cătălin, iubitul Oanei Radu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro