Oana Roman, adevărul despre sănătatea mamei sale. Vedeta a povestit tot la "Răi da' buni"

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, adevărul despre sănătatea mamei sale. Vedeta a povestit tot la "Răi da' buni" © Arhivă

Oana Roman şi-a văzut de curând visul împlinit. Realizatoarea de emisiuni tv s-a mutat în casa pe care pe care şi-a dorit-o, locuind alături de cele mai dragi persoane. Însă cu toate astea, necazurile nu au ocolit-o. Acum câteva zile, vedeta a însoţit-o pe mama ei la spital, iar astăzi a făcut dezvăluiri despre starea ei de sănătate. Iată care este acum starea Mioarei Roman!

Oana Roman intenţiona de ceva vreme să o ducă pe mama sa la doctor, însă activităţile din ultima vreme nu i-au lăsat suficient timp pentru a se ocupa şi de acest lucru. Vedeta a amânat puţin vizita la medic, însă imediat ce a prins o portiţă de scăpare a condus-o pe Mioara Roman la spital. Aceasta se plângea de ceva timp de unele dureri, în diferite zone ale corpului.

Se pare că vârsta îşi spune cuvântul pentru Mioara Roman. Aceasta va împlini 80 de ani şi oboseşte din ce în ce mai uşor. Invitată la "Răi da' buni", Oana Roman a povestit cum s-a îngrijit de ea în aceste zile.

"Se simţea un pic obosită, îmi spunea că o doare un pic acolo, un pic acolo. Înaintează în vârstă... eu nu vreau să realizez lucrul ăsta, dar mama împlineşte 80 de ani la anul, anii trec...", a mărturisit Oana Roman în cadrul emisiunii.

De cele mai multe ori, Oana alege să-şi ducă membrii familiei la un spital privat pentru efectuarea analizelor, fapt pentru care unii oameni o judecă. După spusele sale, vedeta are deja un abonament la acest tip de instituţii. 

Cum se simte Mioara Roman

După ce i-a fost făcut un set complet şi amănunţit de analize a rezultat că Mioara Roman se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Cu toate astea, familia poate să stea liniştită, deoarece nu sunt foarte grave, iar marjoritatea sunt din cauza vârstei. 

"Are o problemă la colecist, care probabil că va trebui scos la un moment dat. Ea are un diabet, nu este insulino dependentă. Ia pastile şi îl ţine cumva sub control, dar de la o anumită vârstă diabetul începe şi afectează diverse alte lucruri. Are şi mici probleme cu inima, adică câte puţin în mai multe locuri să spunem... I-au simplificat cumva tratamentul. Nu are nimic major, doar că, mă rog... sunt afecţiunile vârstei", a mai spus Oana la "Răi da' buni".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro