Oana Roman, dezamăgită de oamenii dragi. ''Cred că soluția e să fim mai egoiști''

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, dezamăgită de oamenii dragi. ''Cred că soluția e să fim mai egoiști'' © Instagram

Oana Roman trece prin momente grele. După ce și-a anunțat prietenii virtuali că este răcită, ei bine, lucrurile continuă să nu meargă așa cum trebuie pentru îndrăgita vedetă.

Oana Roman trece prin momente delicate

La început de weekend, Oana Roman își anunța prietenii că este răcită și că nu se simte deloc bine, dar chiar și așa, aceasta și-a îndeplinit sarcinile profesionale pe care le avea, dorind ca totul să fie bine, mai ales că ea este un om de cuvânt. Dar când credea că situația s-a remediat, au început, din nou, problemele pentru ea. Vedeta a transmis un mesaj trist pe rețelele sociale, lăsând să se înțeleagă că este dezamăgită de unii dintre oamenii din jurul ei.

Oana Roman nu a explicat exact care sunt persoanele care au supărat-o, însă cert este că vedeta nu s-a sfiit să recunoască că are un moment greu, care o face să aibă o altă concepție despre viață, iar experianța de astăzi o determină să se gândească mai mult la ea și la propriile nevoi.

''A fost soare și azi! La mine în suflet nu e soare! E umbră pentru că simt că deși dau tot din mine, niciodată nu e îndeajuns! Pentru nimeni! Cred că soluția e să fim mai egoiști, pentru că nu ne face nimeni statuie. Încă nu reușesc să mă bucur și să savurez noua casă. Atunci când fiecare are o nemulțumire, o dorință, un ceva ce lipsește și eu mediez. Poate vor înțelege că sunt una, și că sunt din carne și sânge, nu din fier și fire electrice'', a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman are un mare sprijin în prietenii săi virtuali, așa cum s-a întâmplat și acum, astfel că aceștia au încercat să o încurajeze și i-au transmis mesaje care mai de care mai frumoase și mai pozitive.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest