Oana Roman, din nou alături de Marius Elisei! Cum au fost surprinşi cei doi, la un eveniment / FOTO

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, din nou alături de Marius Elisei! Cum au fost surprinşi cei doi, la un eveniment / FOTO © Instagram

Oana Roman şi Marius Elisei nu se mai împotrivesc. După ce au fost o perioadă separaţi, din cauza faptului că nu se mai înţelegeau, iată că cei doi nu pot sta prea mult departe unul de celălalt, aşa că au decis să mai dea o şansă căsniciei lor, de dragul fiicei lor, Izabela.

Weekendul acesta Oana şi Marius au mers împreună la o nuntă, acolo unde s-au comportat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

La petrecere, Oana Roman şi Marius Elisei au fost destul de apropiaţi, s-au fotografiat alături de miri şi, din imagini se poate observa că amândoi radiază de fericire... Mai mult, gesturile tandre dintre ei nu au lipsit. Astfel, Oana a publicat o filmare în care se ţinea de mână cu soţul său, iar ambii purtau verighetele, potrivit Antena Stars.

Oana Roman şi Marius Elisei au trecut prin perioade dificile. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta anunţa printr-un mesaj pe Facebook despărţirea de soţul ei.

Dar chiar şi aşa, Oana Roman şi Marius Elisei nu au putut sta prea mult departe unul de celălalt, iar Crăciunul l-au petrecut împreună, de dragul fiicei lor, Izabela. La începutul anului cei doi s-au împăcat, din nou, luând pe toată lumea prin surprindere! 

Nici ei nu mai ştiu ce doresc unul de la altul... Împăcarea a venit prea repede, iar lucrurile dintre ei nu erau rezolvate, astfel că inevitabilul s-a produs, şi, după câteva discuţii, cuplul a ajuns, din nou, să se separe... 

"Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem şi încercam amândoi, fiecare separat, dar şi împreuna, să fim o familie. Nu vreau să vorbesc despre asta, am evitat să vb despre asta şi nici nu am să o fac de acum încolo", spunea Oana Roman.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au împăcat şi despărţit în ultimele luni de mai multe ori, însă se pare că până la urmă cei doi au lăsat deoparte neînţelegerile şi au decis să îşi mai dea o şansă, de data aceasta pentru totdeauna, spera ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro