Oana Roman a fost externată, după două zile de stat în spital! Ce diagnostic i-au pus medicii

+3 click pentru
galerie

Oana Roman a fost externată, după două zile de stat în spital! Ce diagnostic i-au pus medicii © Instagram

Oana Roman a fost externată astăzi, după aproximativ două zile în care a stat în spital, a primit tratament şi s-a odihnit. Medicii au reuşit să o pună pe picioare, iar de astăzi îşi reia activitatea. 

Astăzi, Oana Roman s-a filmat în timp ce era externată. Cu zâmbetul pe buze, vedeta şi-a anunţat fanii că se simte bine. Diagnosticul pus de medici a fost amigdalită, pe care a luat-o de la fiica ei, ea având sistemul imunitar scăzut din cauza epuizării. 

"Am avut o amigdalită pultacee. Am luat-o în urma faptului că sistemul meu imunitar a scăzut. Am luat-o de la Iza. Am dormit, m-am odihnit", a spus Oana Roman. 

Oana Roman a ajuns la spital imediat după botezul fetiţei Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda. "Oana a avut o mică problema şi a trebuit să o duc la un spital. Momentan aştept să mă sune după ce se face un control, să vedem care este situaţia. Deocamdată aştept şi eu cu sufletul la gură. Este vorba despre epuizarea energiei, consumul de energie şi agitaţie. Sper că o sa fie bine, nu că sper, trebuie să fie bine'', a spus Marius Elisei pentru Antena Stars. Marius s-a ocupat în tot acest timp de fiica lor şi de tot ce era necesar. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro