Oana Roman, mărturisiri uluitoare despre divorțul dintre Ilie și Ioana Năstase: ”Nu este ușor să trăiești cu stilul lui”

Oana Roman, mărturisiri uluitoare despre divorțul dintre Ilie și Ioana Năstase © Arhiva

Oana Roman, una dintre cele mai sincere vedete din showbiz, a vorbit deschis despre divorțul dintre Ilie Năstase, bunul ei prieten, și Ioana Simion. Vedeta a făcut publice detalii neștiute despre relația celor doi. 

Divorțul dintre Ilie și Ioana Năstase a luat prin surprinde pe toată lumea, mai ales că urmau să se căsătorească, însă, se pare că, cea care nu a fost atât de uimită este Oana Roman. 

Vedeta a vorbit public despre ceea ce se întâmplă în relația celor doi și, cu părere de rău, spune că Ilie și Ioana sunt două persoane foarte diferite, ceea ce, probabil, a dus la această ruptură. 

Oana Roman a mărturisit faptul că pentru ea a fost dureros și divorțul lui Ilie de Brigitte, iar acum, această ruptură, este o adevărată lovitură, pe care fostul tenismen nu o merită.

„Eu îl iubesc foarte mult pe Ilie Năstase, am crescut cu el. Este un geniu copil, un copil rămas în trecut. Îmi par rău că i se întâmplă asta. El nu merită. Atunci când era cu Brigitte, am încercat să îi determin să nu divorțeze. Ei făceau un cuplu frumos. Ea a fost o mâna de fier, care i-a pus pe picioare toate afacerile”, a spus Oana. 

Sinceră și dezamăgită de ceea ce se întâmplă în viața lui Ilie Năstase, Oana a scos la iveală câteva probleme ale cuplului. 

”Mă doare să văd asta. El nu merită. Este un copil rebel și nebun, care nu ține cont de norme. De asta nu reușește să rămână cu cineva. Poate ea își dorește mai multă liniște. El nu este așa. Nu are răbdare. Nu este ușor să trăiești cu stilul lui. Este puțin greu să stai lângă el. Ioana este o femeie mai așezată. El are un caracter altfel, nu a fost vorba despre diferența de vârstă între ei”, a spus Oana Roman, în cadrul unei emisiuni TV. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro