Oana Roman a căzut la pat. Vedeta are probleme serioase de sănătate. "Sunt foarte bolnavă"

+3 click pentru
galerie

Oana Roman a căzut la pat. Vedeta are probleme serioase de sănătate. "Sunt foarte bolnavă" © Instagram

Oana Roman trece printr-o perioadă ceva mai dificilă, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Vedeta a căzut la pat şi a recunoscut că este foarte bolnavă.

Oana Roman are probleme de sănătate

Simpatica vedetă este o femeie foarte activă şi mereu pe drumuri, iar sănătatea sa tinde să aibă de suferit, aşa cum s-a întâmplat şi de această dată. Oana Roman s-a mutat la casă nouă, iar în ultimele zile a fost foarte ocupată cu treburile din noua locuinţă, astfel că, din păcate, nu a fost foarte atentă cu sănătatea şi a răcit.

Oana Roman are probleme serioase de sănătate, care au doborât-o. Chiar dacă nu se simţea bine, vedeta a avut puterea să împărtăşească cu prietenii virtuali detalii despre starea sa.

"Eu sunt foarte bolnavă, am răcit foarte rău şi am căzut la pat. Nu mai am nici voce", a spus Oana Roman pe Instagram.

Din fericire, se pare că repausul şi-a spus cuvântul, iar astăzi Oana Roman se simte ceva mai bine, astfel că a avut putere să se ridice din pat şi să meargă la coafor.

"Orice ar fi, o dată pe săptămână îmi iau o oră jumătate pentru mine şi vin la coafor", le-a spus Oana Roman prietenilor săi.

Oana Roman s-a mutat la casă nouă

Finalul de an vine cu o mare împlinire pentru Oana Roman şi pentru familia ei. Aceştia au reuşit să se mute la casă nouă, iar bucuria este una fără egal, mai ales că vedeta a muncit din greu pentru a-şi îndeplini acest vis. Totodată, alături de Oana, Isabela şi Marius s-a mutat şi Mioara Roman, mama vedetei.

"Nu am vrut să o las pe mama în apartament în momentele în care am strâns și am împachetat. Am dus-o la noua casă, i-am deschis poarta și i-am spus: mama, bine ai venit în noua casă! Bucuria pe care am citit-o în ochii ei a fost neprețuită. A fost un moment de grație pentru mine", a spus Oana Roman. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro