Oana Roman vrea să-și mărească familia. Veste mare pentru fiica sa, Izabela

+3 click pentru
galerie

Oana Roman vrea să-și mărească familia. Veste mare pentru fiica sa, Izabela © arhiva

Oana Roman este o femeie fericită și împlinită. Vedeta se bucură de o familie frumoasă. Are acasă un soț care o iubește foarte mult, dar și o fetiță drăgălașă. De curând, în familia lor a mai apărut și un patruped, însă Oana Roamn a făcut ieri marele anunț pe internet: Vrea să-și mărească familia din nou

Oana Roman s-a mutat recent în noua locuință, o casă mare cu mult spațiu, cu grădină și cu foarte multe camere. Cu soț, cu fiică, cu cățel, dar încă nu vrea să se oprească aici. Vedeta a postat pe contul său de socializare un mesaj unde și-a exprimat dorința, cu o lună înainte de Crăciun. Aceasta dorește să-și mărească familia și să mai ia încă un patruped care să-i fie partener de joacă actualului cătel, dar și micuței Izabela, o mare iubitoare ale acestora: „Ne mai dorim un câine! Am încercat să adoptăm, dar nu am avut noroc!”, a scris aceasta pe contul său de Instagram. 

A apelat la fani 

Vedeta a decis să apeleze la fani pentru adopția unui nou patruped. Le-a dat toate detaliile legate de rasa pe care o preferă și speră ca unul dintre ei să ajute: „Dacă știți pe cineva care știe de vreun câine labradator sau golden retriever sau terra nova de dat spre adopție sau cineva care are pui de aceste rase, va rog să-mi dați mesaj! Mulțumesc”, a continuat mesajul Oanei Roman.

Cât a costat noua casă

Oana Roman a făcut și un calcul după toți banii investiți în casă, iar suma depășește 400.00 de euro. Vedeta și-a vândut apartamentul și a pus diferența de bani pentru a-și îndeplini marele vis. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro